Reparatie

Bij ons kunt u ook terecht als er bijvoorbeeld een tand uit uw gebitsprothese is gevallen, uw gebitsprothese is gescheurd of zelfs gebroken. Wij stellen de oorzaak van dit ongemak vast om herhaling te voorkomen.
Wij verzoeken u om telefonisch een afspraak te maken voor een reparatie. In de meeste gevallen kunt u erop wachten.

Een reparatie aan uw kunstgebit duurt ongeveer 1 á 2 uur.

Rebasing

Door de belasting van de gebitsprothese op uw kaak slinkt in de loop der jaren uw kaak. Daarom is het raadzaam om iedere twee jaar een controlebezoek af te leggen bij de tandprotheticus. Als uw prothese niet meer goed past wordt er een afdruk genomen van de kaak en kunnen wij een nieuwe laag kunststof onder uw prothese  plaatsen waardoor uw  prothese weer goed past.

Als u een afspraak maakt voor rebasen wordt er een afdruk genomen en kan u de prothese na een aantal uur weer ophalen. Wij verzoeken u om voor een rebasing een telefonische afspraak te maken. In de meeste gevallen zal deze aanpassing een ochtend of middag duren (e.e.a. afhankelijk van uw prothese).

Houdt er rekening mee dat u gedurende die dag geen prothese heeft. Wellicht heeft u uw oude prothese nog bewaard zodat u niet zonder prothese zit. Wilt u weten of deze ingreep wordt vergoed? Zie “ Vergoeding

Contact